לבבות שוקולד פריכים
לבבות שוקולד פריכים הוא חלב חינם מתאבנים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ציפוי שוקולד, דגני אורז, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק פריכים, לבבות טופו פריכים, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו.
הוראות
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערת זכוכית גדולה גבוהה במשך 2 דקות או עד נמס, ערבוב כל 30 שניות. מערבבים בחמאת בוטנים, ערבוב עד מעורבב היטב.
מערבבים בדגנים, בוטנים, ומרשמלו. קו 13 x 9 אינץ מחבת עם רדיד. מעט שמן לסכל. הקש תערובת למחבת מרופדת בנייר כסף.
מפזרים nonpareils לבן, אם תרצה בכך.
תן לעמוד 1 שעה או עד המשרד; לחתוך עם חותך עוגיות בצורת 3 אינץ ' כדי להפוך את הלבבות. לאחסן לבבות במיכל אטום או במקום בקופסת ממתקים, אם תרצה בכך.
* 6 (2-אונקיה) ריבועי ציפוי קליפת שקדים ניתן להחליף.
הערה: nonpareils לבן (חרוזים דקורטיביים זעירים) זמינים בחנויות קישוט עוגה או סופרמרקטים גדולים.