קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

לביבות בטטה

לביבות בטטה
עם כפית מתכונים דומים: לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.

הוראות

1
תפוחי אדמה מגורדים דרך חורים גדולים של פומפיה. מערבבים יחד תפוחי אדמה וקמח. מערבבים ביצים ואת 2 המרכיבים הבאים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לחץ בעדינות 1 כף מעוגלתתערובת תפוחי אדמה לתוך פאטי. חזור על הליך, מה שהופך על 2 תריסר. פריי, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מגישים מיד עם רוטב שמנת חזרת ורסק תפוחים מתובל טימין, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום