קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס
לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים, בצק עלים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את גיליון בצק עלים לתוך 11 " מרובע. לקצץ את הריבוע לתוך מעגל 10 1/2 " - קוטר, להשליך את גרוטאות או חיסכון לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את מעגל המאפה במקרר על תבנית אפייה עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בקערה גדולה, לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון. ממיסים את החמאה במחבת 9 " כבדה אטומה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
מוסיף את זרעי שעועית וניל, גרידת לימון, ואת זרעי אניס למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר מהחום והוסף את פרוסות האגס למחבת, הסדרת אותם במאוורר סביב הקצה החיצוני והולם רבים ככל האפשר. מלא את מרכז המחבת עם פרוסות אגס שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
עטפו את עיגול בצק העלים על האגסים, הכניסו את המאפה בין המחבת לבין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד המאפה הוא נפוח וזהב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים צלחת הגשה על המחבת והופכים בזהירות את המחבת כדי להתיר את טארט טאטין על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מגישים באופן מיידי.