לבשל את הספר: ניאו-קלאסי קרוק מסייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Neo-קלאסי Croque מסייה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת אמנטלר, חמאה, חזיר כפרי בעובי חצי סנטימטר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרוק מסייה קלאסי, כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה, ו קרוק מסייה.
הוראות
שים את הלחם, הצדדים חמאה למטה, על קרש חיתוך להפיץ 1 1/2 כפיות חרדל על שתי פרוסות. מעל כל אחד עם קצת גבינה.
מפזרים את cornichons הקצוץ על גבי גבינה. סדר את החזיר על גבי cornichons. למעלה כל כריך עם פרוסות הלחם הנותרות, בצד החמאה למעלה.
מניחים את הכריכים על העיתונות, ולמשוך את החלק העליון. מבשלים עד כריכים הם השחמה פריך, 3 עד 5 דקות, בהתאם לחום של העיתונות שלך.
הסר מן העיתונות לשרת באופן מיידי.
ודא שאתה עושה דק לחתוך את הגבינה. הפרוסות שלי היו קצת עבות בפעם הראשונה שהכנתי את הכריך הזה, והגבינה לא נמסה באופן שווה.