קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

לבשל את הספר: ניאו-קלאסי קרוק מסייה

לבשל את הספר: ניאו-קלאסי קרוק מסייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Neo-קלאסי Croque מסייה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת אמנטלר, חמאה, חזיר כפרי בעובי חצי סנטימטר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרוק מסייה קלאסי, כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה, ו קרוק מסייה.

הוראות

1
שים את הלחם, הצדדים חמאה למטה, על קרש חיתוך להפיץ 1 1/2 כפיות חרדל על שתי פרוסות. מעל כל אחד עם קצת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מפזרים את cornichons הקצוץ על גבי גבינה. סדר את החזיר על גבי cornichons. למעלה כל כריך עם פרוסות הלחם הנותרות, בצד החמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מניחים את הכריכים על העיתונות, ולמשוך את החלק העליון. מבשלים עד כריכים הם השחמה פריך, 3 עד 5 דקות, בהתאם לחום של העיתונות שלך.
4
הסר מן העיתונות לשרת באופן מיידי.
5
הערות
6
ודא שאתה עושה דק לחתוך את הגבינה. הפרוסות שלי היו קצת עבות בפעם הראשונה שהכנתי את הכריך הזה, והגבינה לא נמסה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה