קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

לולה בורגר

לולה בורגר
לולה בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 64 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 1007 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מאפינס, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 220 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 97%. מתכונים דומים: לולה בורגר, ציצים לולה, ו הורצ'טה של לולה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
* הערת קוק: תערובת הבשרים האהובה על מייקל להמבורגר זה היא צ ' אק, סינטה וחזה
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
3
בנה אש בינונית-חמה בגריל שלך או חמם מראש מחבת גריל לכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
כירייםכיריים
גרילגריל
4
מבשלים את הבייקון במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה, הופכים פעם אחת, עד שהם פריכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוציאים את הבייקון למגבות נייר לניקוז. שמרו את שומן הבייקון בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
יוצרים את הבשר הטחון ל -4 קציצות, כל אחת בקוטר של כ -3 1/2 אינץ'. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל שחור סדוק, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
7
שים את ההמבורגרים על הגריל או במחבת הגריל ומבשלים במשך 3 דקות. הפוך ומעל כל המבורגר עם פרוסת גבינה. צולים 3 דקות לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
8
הסר אותם לצלחת.
9
מוסיפים את המאפינס האנגלי לגריל או מחבת גריל וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
לחם סנדוויץלחם סנדוויץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
10
מבשלים את הביצים בצד שטוף שמש בשומן הבייקון בזמן שההמבורגרים נחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ביצהביצה
11
בנה את ההמבורגרים על ידי כריכתם בין חצאי המאפינס יחד עם פרוסות חמוצים, בצל אדום, בייקון, ביצה וקצת קטשופ חריף.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
קטשופקטשופ
חמוציםחמוצים
בייקוןבייקון
ביצהביצה
12
אורזים את הבצלים בצנצנות של 2 (1 ליטר) ומכסים בכמות מספקת של מים כדי להגיע בתוך 1/2 אינץ ' מהשפה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
13
יוצקים את המים לכוס מדידה. הערה נפח, לשפוך חצי מים, ולהחליף אותו עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
14
מוסיפים 2 כפות סוכר ו -2 כפות מלח על כל 3 כוסות נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
15
יוצקים את תערובת החומץ לסיר לא מגיב, מוסיפים את זרעי החרדל, פתיתי הפלפל האדום, זרעי הכוסברה, גרגירי הפלפל השחור, השום ועלי הדפנה, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. אפשר לנוזל לרתיחה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי חרדלזרעי חרדל
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
יוצקים את הנוזל החם לתוך הצנצנות כדי לכסות את הבצל ואת הבורג על המכסים. מקררים עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
17
בסיר 2 ליטר לא מגיב על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מוסיפים את הבצל, השום וקורט מלח גדול.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
19
קולים עד לשקיפות, כ -2 דקות.
20
מוסיפים את פרזנו צ 'ילי, אנצ' ו צ ' ילה ופתיתי פלפל אדום. מבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
21
מוסיפים את הסוכר החום, הכמון, הקינמון, רסק העגבניות והחומץ ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה עדינה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חומץחומץ
כמוןכמון
מיםמים
22
מסירים את הקטשופ מהאש ומניחים להתקרר למשך 15 דקות. מחק את מקל הקינמון. מחית את התערובת בבלנדר ומסננים דרך מסננת, דוחפים כלפי מטה את כל המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
23
מניחים להתקרר ויוצקים לכלי אחסון. מכסים את המיכל ומקררים עד 1 חודש.

מרכיבים

1ancho צ'ילה, זרע טחוןancho צ'ילה, זרע טחון8פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)פלפל שחורפלפל שחור4פרוסותפרוסות דקות צ'דרפרוסות דקות צ'דר5פרזנו צ'יילס, זרע וטחוןפרזנו צ'יילס, זרע וטחון2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)2(חוֹרֶף)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1מלפפון חמוץ שמיר, פרוס דקמלפפון חמוץ שמיר, פרוס דק4largesביציםביצים4מאפינס אנגלית, פיצולמאפינס אנגלית, פיצול3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4שיני שוםשיני שום4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוקמלח כשר ופלפל שחור סדוק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון, 75 אחוז רזהבשר טחון, 75 אחוז רזה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.לתיבול בשרלתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכרסוכר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4ריבס, קצוץ טרי או קפואחומץ יין לבןחומץ יין לבן1קטןבצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי להמבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יקב או ס פיל הר מרלו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
או יקב פיל הר מרלו
או יקב פיל הר מרלו
עור, פרחוני, פירותי