קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

לזניה סטובטופ

לזניה סטובטופ
לזניה Stovetop יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם תרד תינוק, תערובת קציץ בשר טחון, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לזניה עוף Stovetop, סטובטופ ברוקולי ולזניה שעועית לבנה, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).

הוראות

1
מחממים את המטגן. ממלאים סיר רחב עם 3 סנטימטרים של מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
סירסיר
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, על 11 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר קרש חיתוך חצייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את בשר הקרקע ומבשלים, ערבוב, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
5
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
6
מוסיפים את התרד ומערבבים עד שהוא נבול, ואז מוסיפים את הריקוטה ומביאים לרתיחה נמוכה. מתבלים במלח ומסירים מהחום. לזרוק את המוצרלה ו 4 כפות פרמזן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה 8 אינץ ' מרובע עם שכבה של אטריות לזניה חופפות מעט. למעלה עם חצי רוטב הבשר וחצי מתערובת הגבינה. חזור עם שכבה נוספת של אטריות ותערובת רוטב הבשר והגבינה הנותרת. מכסים עם האטריות הנותרות ומפזרים את 2 כפות פרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
טפטוף קל עם שמן זית מטאטא עד זהב מבעבע, 3 עד 5 דקות. למעלה עם הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
באזיל!באזיל!
9
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו