זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . וזה די גרוע. נסו גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, עוגת מקיאטו קרמל, ו טביעות אצבע מקיאטו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב גדולה, מועכים את הבננות עם מזלג עד כמעט חלקה, ומערבבים את שמנת הקפה, שמן צמחי, ביצים, סוכר, גרגרי קפה מיידיים עד גרגרי הקפה מומסים. בהדרגה מערבבים בתערובת הקמח, על 1/2 כוס בכל פעם, עד הבלילה היא כמעט חלקה, ויוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
שמנת קפה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז לחם הבננה יוצא נקי, כ 1 שעה. אפשר להתקרר לפני הסרת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ממיסים את החמאה הלא מלוחה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בתמצית הסוכר והוניל החומה. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי להמיס סוכר, ולהפחית את החום לרתיחה. מבשלים את הסירופ במשך 3 דקות, מאפשרים להתקרר לטמפרטורה חמה אך נוזלית, ויוצקים את הזיגוג על לחם הבננה.