לחם זעתר לבנוני (זעתר) הוא לחם טבעוני ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן תירס, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . זה עובד טוב כמו מרינדה. וזה טוב. מתכונים דומים: גבינת יוגורט לבנונית עם זעתר וזיתים, לחמניות זעתר (מנאיש בי זעתר), ו סלט לחם לבנוני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים מים, שמרים, מלח וסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, שמן זית ושמן תירס; מערבבים עם הידיים, מוסיפים עוד קמח מחיטה מלאה במידת הצורך, עד שהבצק מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
שמן זית
שמן תירס
בצק
4
מערבבים za ' aatar לבצק עד משולב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זעתר
בצק
5
בצק צורה, על 1/4 כוס לכל חתיכה, לתוך סיבובים על משטח עבודה משוריין. סדר סיבובים על גיליונות אפייה.