לחם נקניק מבוב אוונס®
לחם נקניק מבוב אוונס® דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם בצק לחם, אבקת שום, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), SRC: לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק לחם על תבנית אפייה משומנת ולחץ בעדינות כדי לכסות את תחתית המחבת.
תן מנוחה. במחבת גדולה מעל חום בינוני, להתפורר ומבשלים נקניק עד השחמה.
מוסיפים פלפל ובצל ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו. כפית את התערובת במורד מרכז בצק הלחם. בעדינות למשוך את שני הצדדים של הבצק כדי לצרף את הנקניק וצביטה לאטום את הקצוות.
מברישים את החלק העליון עם שמן ומפזרים קצת תבלין נוסף אם תרצה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד הלחם הוא השחמה.
חותכים לפרוסות 2 אינץ ' כדי לשרת.