לחם צ'יפוטלה צ' דר על אבן פיצה
לחם צ'יפוטלה צ' דר על אבן פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. אם יש לך מים חמים, סוכר, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס צ'יפוטלה עם גבינת צ' דר ובצל ירוק, גרגירי אבן עם צ'וריסו וגבינת צ' דר, ו פיצה קינואה עם פירות אבן, Jalapenos, ו Queso פרסקו.
הוראות
מפזרים את השמרים מעל 3 כוסות מים חמים בקערה קטנה ומערבבים בסוכר. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
שלב 4 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה. מערבבים את השמרים כדי ליצור בצק רך. להפריש במשך 15 דקות כדי לאפשר את הקמח לספוג את הנוזל.
מוסיפים את הקמח 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד שהבצק הוא חלק מאוד. (אם הבצק נוקשה מדי כדי לערבב ביד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש את הקמח הנותר.)
תן את שאר הבצק במשך 15 דקות נוספות.
זרעו את הצ 'ילי, אם תרצו, ופירו את הפלפלים בצ' יפוטלה באדובו.
חותכים את גבינת שמנת רכה לקוביות. ללוש את מחית צ 'יפוטלה, גבינת שמנת קוביות, גבינת צ' דר, וגבינת פרמזן מגוררת לתוך הבצק עד משולב באופן מלא.
מניחים את הבצק בקערה משומנת והופכים למעיל. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. אגרוף הבצק למטה ללוש אותו כמה פעמים. לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל, כ -30 דקות.
מניחים אבן פיצה בתנור על מתלה באמצע. מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). אבק קל קליפת פיצה או האחורי של מגש אפייה עם קמח תירס.
השתמש בסכין משונן כדי לחלק את הבצק לארבעה חלקים שווים. לעצב את הכיכרות לכדורים עגולים, ומניחים את הכדורים על קליפת תירס מאובקת. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במשך 10-20 דקות.
החלק את כיכרות הלחם מן הקליפה או תבנית אפייה על אבן האפייה החמה ואופה עד הלחם הוא זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית, כ 20 עד 30 דקות.