קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות18
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם צ'יפוטלה צ' דר על אבן פיצה

לחם צ'יפוטלה צ' דר על אבן פיצה
לחם צ'יפוטלה צ' דר על אבן פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. אם יש לך מים חמים, סוכר, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס צ'יפוטלה עם גבינת צ' דר ובצל ירוק, גרגירי אבן עם צ'וריסו וגבינת צ' דר, ו פיצה קינואה עם פירות אבן, Jalapenos, ו Queso פרסקו.

הוראות

1
מפזרים את השמרים מעל 3 כוסות מים חמים בקערה קטנה ומערבבים בסוכר. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
שלב 4 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה. מערבבים את השמרים כדי ליצור בצק רך. להפריש במשך 15 דקות כדי לאפשר את הקמח לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הקמח 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד שהבצק הוא חלק מאוד. (אם הבצק נוקשה מדי כדי לערבב ביד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש את הקמח הנותר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
תן את שאר הבצק במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
זרעו את הצ 'ילי, אם תרצו, ופירו את הפלפלים בצ' יפוטלה באדובו.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
7
חותכים את גבינת שמנת רכה לקוביות. ללוש את מחית צ 'יפוטלה, גבינת שמנת קוביות, גבינת צ' דר, וגבינת פרמזן מגוררת לתוך הבצק עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצקבצק
8
מניחים את הבצק בקערה משומנת והופכים למעיל. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. אגרוף הבצק למטה ללוש אותו כמה פעמים. לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מניחים אבן פיצה בתנור על מתלה באמצע. מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). אבק קל קליפת פיצה או האחורי של מגש אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
10
השתמש בסכין משונן כדי לחלק את הבצק לארבעה חלקים שווים. לעצב את הכיכרות לכדורים עגולים, ומניחים את הכדורים על קליפת תירס מאובקת. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במשך 10-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
11
החלק את כיכרות הלחם מן הקליפה או תבנית אפייה על אבן האפייה החמה ואופה עד הלחם הוא זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית, כ 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.