לחם שוקולד
לחם חמאה שוקולד לוקח בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.18 למנה , אתה מקבל לחם שמגיש 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 41 גרם שומן , ובסך הכל 953 קלוריות . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, מרגרינה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 34% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. לחם שוקולד חמאה , לחם שוקולד חמאה ולחם מהיר שוקולד חמאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות F). משמנים רק את החלק התחתון של תבנית כיכרות בגודל 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את החלב.
מערבבים את הקמח, 1/2 כוס קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת החמאה עד להרטבה.
מערבבים פנימה 1/3 כוס אגוזי פקאן.
אופים במשך 55 עד 65 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקים עץ הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 15 דקות לפני שמוציאים לרשת לצינון מלא.
מערבבים את המרגרינה, 1/4 כוס קקאו וחלב בסיר על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב, עד להמסה וחלקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הוניל וסוכר הקונדיטורים. מערבבים פנימה את 1/2 כוס הפקאנים הנותרים.
מורחים על גבי הכיכר שהתקררה.