תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שוקולד-דובדבן-אגוז. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחם שמרים בטעם דובדבן ואגוזי מלך, עוגיות שוקולד דובדבן אגוז, ו כמהין שוקולד אגוזים דובדבן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. מעיל קל מחבת כיכר 5 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות או בלנדר מאפה, לעבוד את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שזה נראה כמו פירורים גסים.
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרידה כתומה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי. הפעל על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
וריאציות: להחליף כל אחד מהבאים, תוך שימוש באותן כמויות: חמוציות מיובשות במקום דובדבנים מיובשים; שבבי שוקולד לבן במקום שוקולד למחצה; פקאנים, אגוזי לוז, או אגוזי מקדמיה במקום אגוזי מלך.