קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס בצל מתוק זהוב

לחם תירס בצל מתוק זהוב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו לחם תירס בצל מתוק זהוב. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 421 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-19 גרם שומן כל אחת. תמורת 77 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, קליפת ליים, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27%. מתכונים דומים: פיצה מלחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל, תירס מתוק, קוויזדילות תירס צהובות של פובלנו + בצל, ולחם תירס עם זרעי שומר, חמוציות מיובשות וצימוקים מוזהבים.

הוראות

1
ב-10 אינץ'. מחבת ברזל יצוק, ממיסים 2 כפות חמאה; להטות לציפוי התחתית והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הבצל, הג'לפנו ו-1/4 כפית אבקת צ'ילי; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל שחום קל ורך. מערבבים פנימה 1 כף סוכר חום עד להמסה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
צ'יריוס רב דגניםצ'יריוס רב דגנים
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הסודה לשתייה ושארית אבקת הצ'ילי והסוכר החום. בקערה קטנה, טורפים את החלב, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה גבינה וצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יריוס רב דגניםצ'יריוס רב דגנים
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
קמח תירסקמח תירס
ל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחוןל-2 צ'ילי אדום או ירוק, טחון
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומםבשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
4
יוצקים על תערובת הבצל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
אופים ב-425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. בינתיים, בסיר קטן, מבשלים רוטב חמוציות וקליפת ליים על אש נמוכה עד שהם מתחממים. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים
2 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף, זרעים וחתוך לקוביות דקות2 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף, זרעים וחתוך לקוביות דקות
6
תנו ללחם תירס לעמוד 10 דקות. הופכים לחם תירס על צלחת הגשה; לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות דלעת קיץ צהובה קצוצה4 כוסות דלעת קיץ צהובה קצוצה
7
יוצקים את תערובת החמוציות על חמאה רכה; להגיש עם לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות דלעת קיץ צהובה קצוצה4 כוסות דלעת קיץ צהובה קצוצה
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור לחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Cipriani Prosecco עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
צ'יפריאני פרוסקו
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.