המתכון לחם תירס דרום רוטב צדפות (מלית) מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 955 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם צדפות, פלפל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לחם תירס ומילוי צדפות, מילוי צדפות-Cornbread, ו מילוי לחם תירס דרומי (מתכונים דומים).
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.