קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים מייפל

לחם תפוחים מייפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם תפוחים מייפל. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 149 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, תפוח טארט, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 9%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: לחם תפוחים מייפל, פאי תפוחים מפרקים לחם עם זיגוג מייפל, ו לחם חמאת תפוחים עם מטבל חמאת מייפל ותפוח / בגידה.

הוראות

1
בקערה שלבו סוכר חום, קמח, קינמון, ביצה וטעם; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים תפוחים ואגוזים מערבבים; מערבבים לציפוי. מגלגלים בצק ומפרידים לשמונה מלבנים; אוטמים את התפרים והנקבים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
3
מורחים כל מלבן; לאטום את התפרים ואת נקבים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
מורחים כל מלבן בתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
תפוחתפוח
5
להתגלגל, מתחיל עם צד קצר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים לאורך ב-8 אינץ ' משומן. איקס 4-ב. כיכר פאן, עושה שתי שכבות של ארבעה לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20 דקות. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות יותר או עד להזהבה, וחושפים את 5 הדקות האחרונות. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
זיגוגזיגוג