לחמניות לזניית תרד בשרני
לחמניות לזניית תרד בשרני דורש בערך 52 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 304 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו תרד, פירורי לחם, רוטב קברנה מרינרה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחמניות לזניה תרד, לחמניות לזניה תרד, ו לזניה-לחמניות תרד.
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז ולמקם אטריות זה לצד זה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. מעיל כל אטריות קלות עם ספריי בישול כדי למנוע דבק אחד לשני.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות מחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר בקר, בצל ושום, ומבשלים עד להשחמה, ערבוב בקר להתפורר.
ניקוז, במידת צורך. להחזיר תערובת בשר למחבת; מערבבים בתרד.
מערבבים ריקוטה, תחליף ביצה, תיבול איטלקי, פירורי לחם, ומלח.
מוסיפים תערובת בקר, ערבוב טוב.
מורחים רוטב 1 כוס בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. עבודה עם אטריות אחד בכל פעם, להפיץ תערובת 1/2 כוס בשר מעל אטריות.
לגלגל אטריות למעלה, ולמקם, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. חזור עם שאריות אטריות ומילוי.
יוצקים רוטב שנותר על לחמניות לזניה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מבעבע.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.