קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים

לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים
לימון שום רוטב חמאה . אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 22 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, מיץ לימון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, ו רוטב חמאת לימון שמנת עבור דגים ופירות ים.

הוראות

1
מבשלים ולהפחית את הנוזלים, עם שום, שאלוט, עלה דפנה: 
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
במקום ששת המרכיבים הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום על חום גבוה בינוני ולתת להתבשל עד הנוזלים מופחתים על ידי כמחצית.
4
הפוך רו: בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא השחמה).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לאט להוסיף תערובת נוזלית roux: לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לאט לשלב חמאה, 2 כפות בכל פעם: להנמיך את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
הסר את עלה המפרץ. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו כפות החמאה להתמוסס באופן מלא להיות משולב לתוך הרוטב לפני הוספת כפות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ צדפות (יכול להחליף ציר עוף)מיץ צדפות (יכול להחליף ציר עוף)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא (או 3 כפות קרם עם 5 כפות מים)חלב מלא (או 3 כפות קרם עם 5 כפות מים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלוט טחוןשאלוט טחון1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמחקמח227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה לא מלוחה(2 מקלות) חמאה לא מלוחה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון