לימון שום רוטב חמאה . אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 22 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, מיץ לימון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, ו רוטב חמאת לימון שמנת עבור דגים ופירות ים.
הוראות
1
מבשלים ולהפחית את הנוזלים, עם שום, שאלוט, עלה דפנה:
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
2
במקום ששת המרכיבים הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כוס חלב מלא או שמנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום על חום גבוה בינוני ולתת להתבשל עד הנוזלים מופחתים על ידי כמחצית.
4
הפוך רו: בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא השחמה).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לאט להוסיף תערובת נוזלית roux: לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לאט לשלב חמאה, 2 כפות בכל פעם: להנמיך את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
הסר את עלה המפרץ. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו כפות החמאה להתמוסס באופן מלא להיות משולב לתוך הרוטב לפני הוספת כפות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.