לינגוויני עם רדיקיו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, לינגוויני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: לינגוויני עם כרישה, רדיקיו, ופסטו אגוז, סלט Radicchio & שומר (Insalata di radicchio e finocchio), ו Radicchio וסלט רקטות (insalata Di Radicchio E Rughetta).
הוראות
במחבת מכוסה 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני, מערבבים כדי להפריד, ומבשלים, חשופים, עד בקושי מכרז לנשוך, כ 9 דקות.
ניקוז, שמירה על כוס מים בישול 1. לשטוף ומחבת יבשה.
בינתיים, לחתוך בסיסים של ראשי radicchio; לשטוף ולנקז עלים.
חותכים עלים לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
הגדר את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים שמן זית, בצל ושום. מערבבים לעתים קרובות עד בצל מתחיל חום, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים רדיקיו וחומץ; מערבבים עד radicchio הוא צולע, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שמנת, לינגוויני ומספיק מי בישול שמורים כדי להרטיב לפי הצורך. מערבבים עד פסטה חם, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים גבינה ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בעדינות.
להעביר לינגוויני לקערה או צלחות הגשה.
מפזרים פטרוזיליה. להציע יותר גבינה להוסיף לפי הטעם.