קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: פסטה אפויה עם רדיקיו, גורגונזולה ופנצ'טה

מבשלים את הספר: פסטה אפויה עם רדיקיו, גורגונזולה ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancettan. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את האנדיב הבלגי, פקורינו רומנו, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio, לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, ו מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את השמנת, המניה, רדיקיו, כל הגבינות, ומלח. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. תניח את תערובת הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
בנדיבות מלח את המים הרותחים ושחרר את הפסטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות. הפסטה תהיה פרבויה וקשה מדי לאכול; היא מבשלת עוד יותר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ -1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
להעביר את המקרוני לקערת הערבוב ולשלב ביסודיות עם תערובת הרוטב. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים חלק מהמים השמורים, כף בכל פעם, עד שהפסטה נעה בחופשיות ומוקפת בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
העברה למנות אפייה רדודות בודדות או 1 או 2 מנות אפייה רדודות גדולות. באופן שווה להפיץ את pancetta על פני השטח ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הפסטה הוא מבעבע חם, עם חתיכות של pancetta משחי ופסטה מציצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים מייד.