מבשלים את הספר: פסטה אפויה עם רדיקיו, גורגונזולה ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancettan. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את האנדיב הבלגי, פקורינו רומנו, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio, לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, ו מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את השמנת, המניה, רדיקיו, כל הגבינות, ומלח. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. תניח את תערובת הרוטב בצד.
בנדיבות מלח את המים הרותחים ושחרר את הפסטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות. הפסטה תהיה פרבויה וקשה מדי לאכול; היא מבשלת עוד יותר בתנור.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ -1 כוס מים.
להעביר את המקרוני לקערת הערבוב ולשלב ביסודיות עם תערובת הרוטב. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים חלק מהמים השמורים, כף בכל פעם, עד שהפסטה נעה בחופשיות ומוקפת בנוזל.
העברה למנות אפייה רדודות בודדות או 1 או 2 מנות אפייה רדודות גדולות. באופן שווה להפיץ את pancetta על פני השטח ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הפסטה הוא מבעבע חם, עם חתיכות של pancetta משחי ופסטה מציצים על גבי.