קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

מוס הסלמון של אמא

מוס הסלמון של אמא
מוס הסלמון של אמא הוא פסקטריאן ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, חלב צרוב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מוס סלמון עם ביצי סלמון וקרודיטים, מוס סלמון, ו מוס סלמון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר אחת בגודל 8 על 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את הסלמון, פירורי הלחם, הגזר, החרדל, הביצים, החלב, החמאה, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ לתבנית הכיכר המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
מיץ לימוןמיץ לימון
גזרגזר
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
3
אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.
The 2010 A to Z Chardonnay opens with aromas of white flowers, tangerine, lime, quince, wet stone and minerals that develop further into nutmeg, honey, green apple with hints of ginger. A mineral laden attack is bright, mouthwatering and intense. The nuanced mid-palate carries on with flavors that mirror and amplify the aromatics. The finish is long, clean, crisp and juicy with flavors of honeysuckle, citrus and wet stone. This wine exemplifies classic Oregon steely Chardonnay. 2010 was an exceptional vintage for white wines in Oregon and this sophisticated terroir driven wine is no exception; bright, tangy and intense it will deliver over the next 5 years.