מוס תות בכוסות שוקולד לבן
זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מוס עוגת גבינה תות בכוסות שוקולד לבן, כוסות מוס שוקולד לבן, ו מוס שוקולד לבן תות.
הוראות
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, ממיסים צ ' יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מברישים מעל התחתית ומעלה את דפנות שתי ספינות מאפינס נייר כסף. מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
בינתיים, להפריש שני תותים לקישוט. קוצצים מספיק תותים שנותרו לשווה 1/3 כוס; מניחים בצד. מרסקים מספיק תותים שנותרו כדי להיות שווים ל -3 כפות.
בסיר קטן שלבו פירות יער מרוסקים ומרשמלו. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 3-5 דקות או עד שהמרשמלו נמס והתערובת מתערבבת.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -15 דקות. מערבבים תותים קצוצים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
הניחו בצד 2 כפות ציפוי מוקצף לקישוט. מקפלים את הציפוי המוקצף שנותר לתערובת תותים. כפית לתוך כוסות שוקולד. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות.
רגע לפני ההגשה, הסר בזהירות ספינות נייר כסף מכוסות שוקולד. פורסים את התותים השמורים.
מקשטים כוסות עם פירות יער וציפוי מוקצף שמור.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב מוס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "