מוצרלה עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף מוצרלן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.42 דולר למנה. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם חצאי חזה עוף, רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פודמפה ידידותי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, נפוליטנית "מוצרלן בקרוזה" {טוסט צרפתי ממולא מוצרלה}, ו מוצרלה עוף במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את תערובת האפייה, גבינת הפרמזן, התיבול האיטלקי, הפפריקה והפלפל.
מוסיפים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מניחים בתבנית אפייה רדודה משומנת.
אופים, חשופים, ב 400 מעלות במשך 10 דקות בכל צד.
יוצקים רוטב על עוף. הפחיתו את החום ל -350; אופים במשך 15-20 דקות או מדחום בשר קורא 170*.