מטבל בקר וסלסה
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . וזה לא כל כך מדהים. נסו בקר סלסה פהיטה, מחבת בקר סלסה בסיר אחד, ו מחבת בקר סלסה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר טחון במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד השחמה.
מסננים עודף שומן. מערבבים בסלסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
טפיחה בישלה בשר לתחתית צלחת עוגה, מכסה, ומקררת.
כאשר הבשר הוא צונן לחלוטין, מורחים שמנת חמוצה על בשר. מסדרים חסה באופן שווה על פני שמנת חמוצה, ומעל עם גבינת צ ' דר.