קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מטבל בקר וסלסה

מטבל בקר וסלסה
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . וזה לא כל כך מדהים. נסו בקר סלסה פהיטה, מחבת בקר סלסה בסיר אחד, ו מחבת בקר סלסה בסיר אחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר טחון במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים עודף שומן. מערבבים בסלסה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
3
טפיחה בישלה בשר לתחתית צלחת עוגה, מכסה, ומקררת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
כאשר הבשר הוא צונן לחלוטין, מורחים שמנת חמוצה על בשר. מסדרים חסה באופן שווה על פני שמנת חמוצה, ומעל עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חסהחסה
מורחיםמורחים
בשרבשר

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.