אבוקדו טאקו לטבול נטול גלוטן, וצמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 14 מנות עם 402 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, שמנת, גבינת צ'דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו תרד אבוקדו ומטבל ארטישוק, מטבל אבוקדו שמנת עם בצל ירוק, ו מטבל טאקו אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מורחים שעועית בשכבה רדודה של 2-1 / 2. צלחת. בקערה קטנה שלבו שמנת חמוצה, מיונז ותיבול טאקו; מורחים על שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקו
מיונז
שמנת חמוצה
מורחים
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
3
בקערה גדולה מועכים אבוקדו עם מיץ הליים, המלח ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
מיץ ליים
אבוקדו
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מורחים על הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מורחים
5
מפזרים את הגבינה, הבצל, העגבנייה והזיתים. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.