קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מיסו ודבש מזוגג בס ים עם סלט שעועית סינית ארוכה

מיסו ודבש מזוגג בס ים עם סלט שעועית סינית ארוכה
אם יש לכם עשב לימון, מלח ופלפל, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב את אבקת מיסו עם 1 כף מים חמים כדי ליצור משחה. לחמם את הדבש בקערה למיקרוגל במשך כ 1 דקה או עד חם (להיזהר, כפי שהוא יכול לשרוף במהירות).
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הדבש לתערובת מיסו.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיסומיסו
3
שים את הדג לתוך שקית פלסטיק resealable ולהוסיף את תערובת הדבש. לאטום את התיק ומקרר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את השעועית הסינית הארוכה ואת blanch עד מכרז, אבל לא מבושל יתר על המידה. לזעזע את השעועית במים קרים, כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יארדלונגשעועית יארדלונג
שעועיתשעועית
מיםמים
6
מסננים ומייבשים את השעועית הארוכה או קוצצים למקטעים של 4 עד 6 אינץ ' או יוצרים מעגלים על ידי עטיפת השעועית סביב עצמם.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
7
במחבת גדולה להוסיף שמן זרעי ענבים וחום עד עישון חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר את הדג מן המרינדה לצרוב במחבת חמה עד הבשר יש צבע אטום, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את הדגים מהמחבת לצלחת גדולה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
עבור הרוטב, באמצעות אותו מחבת, על אש בינונית, להוסיף את הבצל ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את ציר עוף, ג ' ינג ' ר ו lemongrass ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עשב לימוןעשב לימון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר מהחום ומאמץ את הנוזל, זורק את המוצקים.
12
להחזיר את הנוזל למחבת נקייה, על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הצימוקים ומפחיתים את הנוזל בחצי מהנפח שלו. מערבבים את קוביות החמאה ומקציפים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
הסר מהחום ולאפשר לנוח עד הצורך.
15
מחממים מעט שמן זרעי ענבים במחבת בינונית, על חום בינוני, ומוסיפים את עיגולי השעועית הארוכים או הרצועות ומטגנים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
כדי לשרת, לארגן 2 מעגלי שעועית ארוכים באמצע כל צלחת. למעלה את השעועית עם פילה דגים וטפטוף עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
שעועיתשעועית
רוטברוטב
17
מקשטים עם כוסברה ולימון.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
לימוןלימון
18
הערה של קוק: כדי להפוך את המנה הזאת מיוחדת נוספת, אתה יכול לעשות חמאה להתענג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
להתענגלהתענג