ממרח תאנה וזיתים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ בלסמי, קורנית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ממרח תאנה וזיתים, ו טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תאנים ומים בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, ונוזל מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מן החום, ומערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, רוזמרין, טימין, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים זיתים ושום ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים, ומקררים במשך 4 שעות או לילה כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4
פתח בלוק גבינת שמנת ומניח על מגש הגשה. טפנד כפית על גבינה, ומפזרים אגוזים.