קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

מקרוני וגבינה תוצרת בית

מקרוני וגבינה תוצרת בית
מקרוני וגבינה תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם קמח, פפריקה, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני.

הוראות

1
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
2
ניקוז.
3
בסיר, להמס חמאה או מרגרינה על חום בינוני. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים חלב לרביכה לאט, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בגבינות, ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה מותכת והרוטב הוא קצת עבה. שים מקרוני בצלחת קדירה גדולה, ושופכים רוטב על מקרוני. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
גבינהגבינה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים פירורי לחם וחומים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
7
מורחים על המקרוני והגבינה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
מורחיםמורחים
8
מפזרים קצת פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לשרת.