מקרוני וגבינה תוצרת בית
מקרוני וגבינה תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם קמח, פפריקה, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני.
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה.
בסיר, להמס חמאה או מרגרינה על חום בינוני. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך רביכה.
מוסיפים חלב לרביכה לאט, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בגבינות, ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה מותכת והרוטב הוא קצת עבה. שים מקרוני בצלחת קדירה גדולה, ושופכים רוטב על מקרוני. מערבבים היטב.
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים פירורי לחם וחומים.
מורחים על המקרוני והגבינה כדי לכסות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.