מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק
מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 699 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר muscovado, רוטב סויה, צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 74 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד, בוק צ'וי בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו גב תינוק בגריל עם זיגוג סויה מתוק.
הוראות
להבקיע פילה מקרל כמה פעמים על העור, ואז להניח אותם בצלחת רדודה.
מפזרים את גרידת הסיד ומיץ, ועוזבים להשרות במשך 5-10 דקות.
מניחים את כל מרכיבי הרוטב במחבת קטנה עם התזה של מים בהדרגה להביא לרתיחה. מבשלים 5 דקות כדי להתעבות מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
הפוך את הגריל להגדרה הגבוהה ביותר והנח את המקרל על מגש אפייה משומן, צד העור למעלה.
מפזרים את הפילה בשמן זית וכמה מלח ים, ואז גריל במשך 5 דקות עד הבשר אטום ומבושל דרך.
לחלק בוק צ ' וי בין צלחות, להניח 2 פילה מקרל על גבי, טפטוף עם הרוטב לשרת עם טריז של סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier
פינו גריג ' יו, רוזה הנוצצת וויוניה הם בחירות נהדרות למקרל. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.