מרינרת עוף
מרינרת עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 570 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו פטרוזיליה, מלח, נתחי עוף בשרניים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. הציון הזה די טוב. נסו מרינרת עוף, מרינרת עוף, ו מרינרת עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים פריכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הפטרוזיליה, המלח, האורגנו, הבזיליקום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מניחים קמח בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת מבשלים עוף בחמאה עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מניחים את צד העור כלפי מעלה ברדוד משומן 1-1 / 2-קראט. תבנית אפייה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. לחשוף; מפזרים פרמזן.
אופים 5-15 דקות יותר או עד שמיצי העוף מתבהרים.