מרכז הודו צמחוני
Veggie Turkey Centerpiece היא מנה עיקרית צמחונית ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית ולקטו אובו. מתכון זה מכיל מנה אחת עם 1330 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-76 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 74% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, עלי קייל, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מרהיב. נסו את Luau Centerpiece, Sugared Fruit Center ועוגת המרכז במאי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את שני הקצוות של כל צנון. בעזרת סכין חדה חותכים את הצנוניות להכנת ורדים.
מניחים בקערת מי קרח; מקררים עד שהצנוניות נפתחות, כ-30 דקות.
מרפדים צלחת הגשה בשישה עלי קייל.
חותכים את התחתית מהכרוב הבינוני כך שהוא יושב שטוח; מניחים על מגש לגוף הודו.
מהגזר, חותכים 3-1/2-in. חתיכה ו-1-1/2 אינץ'. לְחַבֵּר. (לזרוק את הגזר שנותר או לשמור לשימוש אחר.) יוצרים חתך אלכסוני בקצה אחד של כל חתיכת גזר.
צור חתך בצורת V בקצה השני של החתיכה הקטנה כדי ליצור מקור. בעזרת קיסמים, חברו את הקצה האלכסוני של חתיכת הגזר הגדולה יותר לגוף הודו לצוואר.
לראש, חבר את הקצה האלכסוני של חתיכת הגזר הקטן יותר לצוואר. בעזרת קיסמים מצמידים צימוקים לעיניים ורצועות פימיינטו לוואטל.
לזנב, חבר את עלי הקייל הנותרים על הגב. מוציאים מהכרוב האדום שמונה עלים ומצמידים לפני עלי הקייל. (שמרו את הכרוב שנותר לשימוש אחר.) מצמידים את עגבניות השרי מול עלי הכרוב.
מצמידים זיתים ממולאים לכנפיים. מכסים את שאר הגוף בזיתים בשלים. מסדרים ורדים צנון על הצלחת.