מרק ברוקולי עם טוסטים גבינה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : מרק עגבניות שמנת עם טוסטים גבינה, מרק עגבניות עם גבינה וקותלי חזיר, ו כרובית ומרק בייקון עם טוסטים עם גבינת חרדל.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את תפוחי האדמה ואת המניה בסיר ולהביא לרתיחה, להפוך לרתיחה במשך 10 דקות עד תפוח האדמה הוא רך, ואז להוסיף את הברוקולי וכמה תיבול ומבשלים עוד 4-5 דקות. מערבבים את המרק עד חלקה, ואז לחזור למחבת ולשמור חם בזמן שאתה עושה את טוסטים.
כוס 1 פרוסת לחם כדי להכין פירורים, ולאחר מכן מערבבים בגבינה, ביצה ובצל.
מורחים על 3 פרוסות לחם, מוסיפים קורטוב של רוטב ווסטרשייר, וכריכים כל אחד יחד עם הפרוסות הנותרות.
מברשת עם שמן ואופים במשך 10 דקות, פונה באמצע הדרך, עד מבחוץ הוא פריך וזהוב באמצע נמס.
חותכים למשולשים ומגישים עם המרק.