להמס חמאה ושמן במחבת גדולה על חום בינוני עד קצף נעלם, מערבבים את הסטייק, בצל ושום ומבשלים ומערבבים עד בשר ובצל הם השחמה על 10-15 דקות.לאחר מכן, מערבבים יחד קמח, טימין, מלח ופלפל, מפזרים את הקמח על בשר משחי ומערבבים coat.In סיר גדול מוסיף את מרק הירקות, קוביות אוקסו, רוטב ווסטרשייר, עגבניות חתוכות לקוביות, פלפל אדום קצוץ ותערובת בשר; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד נמוך בינוני, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, כ 45 דקות עד שעה.לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר, סלרי, פטריות ו poblano צ ' ילה ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים והמרק התעבה.אם אתה מוצא את המרק עבה מדי להוסיף יותר מרק ירקות, קצת בכל פעם.רגע לפני ההגשה מערבבים את הבזיליקום הקצוץ הטרי לתוך המרק.