מרק דגים Provençal נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 600 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ צדפות, זרעי כוסברה, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק דגים Provençal, מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille, ו דגים Provençal (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לריכוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, גרידת תפוז, זרעי טימין, זרעי שומר וכוסברה וזעפרן ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד מבריק, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
חתוך לקוביות, 1)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרידה כתומה
זעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את העגבניות, מיץ צדפות, יין ונמל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הדקר והשרימפס, מכסים חלקית ומבשלים במשך 45 דקות. השליכי את זרזיף הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
דקר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. לשטוף את הסיר. הגדר טחנת מזון מצויד להב גס על הסיר ולהפעיל את המרק דרך טחנת המזון. תביא את המרק לרתיחה. מערבבים את פרנו ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.