קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

מרק דגים פרובנס

מרק דגים פרובנס
מרק דגים Provençal נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 600 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ צדפות, זרעי כוסברה, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק דגים Provençal, מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille, ו דגים Provençal (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לריכוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, גרידת תפוז, זרעי טימין, זרעי שומר וכוסברה וזעפרן ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד מבריק, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
זעפרןזעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את העגבניות, מיץ צדפות, יין ונמל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הדקר והשרימפס, מכסים חלקית ומבשלים במשך 45 דקות. השליכי את זרזיף הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
דקרדקר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. לשטוף את הסיר. הגדר טחנת מזון מצויד להב גס על הסיר ולהפעיל את המרק דרך טחנת המזון. תביא את המרק לרתיחה. מערבבים את פרנו ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
PernodPernod
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, קצוץ ומיצים שמורותעגבניות שלמות, קצוץ ומיצים שמורות1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות2(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2(יכול להיות או להרחיק)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים6שום, קצוץ גסשום, קצוץ גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון גסמלח ופלפל טחון גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק4רצועותרצועות 3 אינץ ' של גרידה כתומהרצועות 3 אינץ ' של גרידה כתומה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)PernodPernod1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאת rubyיציאת ruby794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דקר ללא עור או פילה סנאפר אדום, קצוץ גסדקר ללא עור או פילה סנאפר אדום, קצוץ גס1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס בקונכייהשרימפס בקונכייה4עלי קורניתעלי קורנית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.