הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ירקות חרדל קל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. מתכונים דומים: מרק העוף והפסטינה של צ'יארלו, מרק עוף ופסטינה, ו מרק עוף וביצה עם פסטינה.
הוראות
1
מניחים עוף במחבת 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף 1 קרטון של המרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שמיץ העוף צלול כאשר חותכים את מרכז החלק העבה ביותר (170 מעלות פרנהייט).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
בינתיים, בסיר 5 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט