אם יש לכם קצפת, דלעת סקווש, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו מרק חמאה שמנת, מרק דלורית שמנת, ו מרק דלורית שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל מטוגן ושום במרגרינה בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים במרק עוף ואת 4 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד סקווש הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סכין קילוף
לוראן מטבח מקצועי®
3
בואו מגניב.
4
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף תערובת סקווש. תהליך 1 דקה או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להחזיר תערובת למחבת; להוסיף קצפת 1/2 כוס גבינה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינה.