מרק כרוב כבוש גרמני
מרק כרוב כבוש גרמני דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. . זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך בשר חזיר, כרוב כבוש, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק כרוב כבוש גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני חם עם כרוב כבוש, ו עוגת כרוב כבוש שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
בצל מטוגן ושום עד רך; להפריש. שים בשר חזיר, בצל, שום ומים לתוך סיר, מתבלים עם פלפל לפי הטעם, מכסים ומביאים לרתיחה במשך 1 1/2 שעות.
מערבבים את הכרוב הכבוש ושעועית לתוך המרק.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
תסיר את הבייקון בעציץ, ותשמור עליו. מערבבים קמח לתוך טפטוף בייקון לעשות רביכה. מערבבים את הנביכה לתוך המרק. המשך להרתיח את המרק עד סמיך.
הסר מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה.