מרק כרישה קטיפתי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרישה כרובית קטיפתי עם מרווה ואגוזים קלויים קראמבל, מרק סקווש קטיפתי, ו מרק גזר קטיפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, להמס את החמאה ב 2 כפיות של שמן זית.
מוסיפים את כרישה קצוצה ובצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר.
החזר את המרק לסיר. מערבבים את החלב ואת השמנת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות להופיע סביב הקצה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
במחבת קטנה, לחמם את 2 כפיות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את כרישה פרוס ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד במכרז, על 4 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות, מקשטים עם כרישה, עירית ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים
1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)111 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרישה (לבן וירוק חלקים בלבד), 9 קצוץ ו 2 חצץ פרוס דק לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו4(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולה8smallsעלי פטרוזיליה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה אדומים, קלופים וקצוצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרי4(יכול להיות או להרחיק)חמאה ללא מלח9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל לבן, קצוץ