מרק סרפד צורב
מרק סרפד צורב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 115 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אורז בסמטי, בצל, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו מרק סרפד צורב, סרפד צורב של Dh לטגן, ו סרפד צורב פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עם 2 כפיות מלח. זרוק את הסרפדים צורבים, ומבשלים 1 עד 2 דקות עד שהם מתרככים. זה יסיר את רוב העוקץ.
מסננים במסננת, ולשטוף עם מים קרים. לקצץ את כל גבעולים קשים, ואז לקצוץ גס.
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ומערבבים את הבצל. מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את האורז, מרק עוף, סרפד קצוץ. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך, על 15 דקות. מחית את המרק עם בלנדר טבילה, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.