מרק עוף ואורז עם לפת
מרק עוף ואורז עבה עם לפת דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 392 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך אורגנו, קורנית, בזיליקום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק אורז עוף צ'אנקי, מרק עדשים אדום עם עוף ולפת, ו מרק עוף עבה.
הוראות
מערבבים מים ועוף בתנור הולנדי גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, 1 שעה.
הסר עוף מבישול נוזלי (מרק); מניחים עוף בקערה, וצינה במשך 15 דקות.
להסיר את העור מעוף, ולהסיר בשר מעצמות, להשליך את העור והעצמות. קוצצים עוף לחתיכות בגודל ביס; מכסים ומקררים. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. שומן רזה מפני השטח; להשליך. שמור 6 מרק כוסות.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני גבוה.
הוסף את הכרישה, בזיליקום, טימין, אורגנו; לטחון 5 דקות או עד כרישה הוא השחמה.
הוסף מרק שמור, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים את הלפת והאורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות או עד לפת הם במכרז. מחית לפת חלקית עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים עוף, חלב ומלח ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ולהוסיף גבינה, ערבוב עד נמס.