מרק עוף ספרדי עם סופריטו וכדורי מצה עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, זעפרן, ארוחה מצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. מתכונים דומים: מרק עוף-ירקות עם כדורי מצה, מרק עוף עם כדורי מצה, ו מרק עוף עם כדורי מצה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת כדורי המצה, הביאו סיר גדול של מים מומלחים או מרק עוף לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מצות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הקציפו את הביצים, השמנים, שומן העוף, המים, הפטרוזיליה, המלח, אבקת השום והפלפל בקערה בינונית. בקערה נפרדת מוסיפים את ארוחת המצות ומנפים פנימה את אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שומן עוף
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מערבבים יחד, ואז לקפל לתוך הביצים. מכסים בניילון נצמד, לחוץ בחוזקה נגד הבלילה ושומרים במקרר לפחות 1 שעה, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
5
מרטיבים את הידיים קלות במים ויוצרים את תערובת המצות ל -24 כדורים בגודל אגוז. זרוק בזהירות את כדורי המצות למים או למרק. מנמיכים את האש לבינונית ומכסים חלקית. מבשלים בעדינות עד שכדורי המצות מבושלים, בערך 40 דקות. בעזרת רחפן או כף מחוררת מעבירים את כדורי המצות לקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מצות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
Skimmer
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
בינתיים, להכין את המרק. הביאו את נתחי העוף והציר לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך הרחקת הקצף העולה אל פני השטח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעוף רך, בערך 25 עד 30 דקות.
הסר וזורק את העור, גרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ושמור את הבשר עד לשירות. מחזירים את העצמות הנותרות חזרה למרק ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות נוספות כדי לפתח עוד יותר את טעם המרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפלים האדומים והירוקים, הכוסברה, השום והזעפרן. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות בסופריטו רכים, אך לא משחימים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרן
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הרוטב החם, אם משתמשים. הניחו את הסופריטו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
12
כאשר מוכן לשרת, מסננים את המרק וזורקים את העצמות. מחזירים את המרק לסיר ומערבבים פנימה את נתחי הסופריטו והעוף.
מוסיפים את כדורי המצות ומבשלים עד שכדורי המצות מחוממים, כ -5 דקות. (ניתן להכין את כדורי המרק והמצות עד 2 ימים קדימה, לקרר, לכסות ולקרר. מחממים לפני ההגשה.)