קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות27
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך
מרק פטריות בר עם ארוגולן וחזיר סראנו פריך עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 416 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ארוגולה רגילה, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. נסו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות קרום עם חמאת עשבים, פיצת קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן וסראנו פריך, ו מרק עדשים עם חזיר סראנו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפות חמאה עם 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את פטריות הבר ומבשלים עד שהפטריות מזהיבות והנוזל שלהן התאדה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את פטריות הקרמיני ומבשלים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
7
מפזרים קמח על פטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
מוסיפים את הציר ואבקת הפורצ ' יני ומבשלים 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים את הציר דרך מסננת לסיר שהקפצתם בו את פטריות הבר וזורקים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים ציר על אש בינונית עד להסמכה קלה ואז מערבבים פנימה את פטריות הבר המוקפצות ומבשלים 15 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
10
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. בזהירות להוסיף את בשר חזיר, בקבוצות, ומבשלים עד פריך, על 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מצקת את המרק לקערות, מוסיפים חופן ארוגולה, מעליהם פרוסת חזיר פריך ומזלפים כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
13
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
שלב עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר במחבת צלייה גדולה; זורקים בשמן ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות חומים זהובים עשירים, בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עצמות עוףעצמות עוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
15
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, מרפרפים את החלאה שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
מצקתמצקת
16
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
17
מניחים חזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד להפחתה בחצי. השתמש מיד או תן להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות ולקרר או להקפיא עד שמוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

מרכיבים