קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי

מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פטריות רוסיות ומרק תפוחי אדמה. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי, מרק תפוחי אדמה פטריות, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה-פטריות.

הוראות

1
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים כרישה וגזר, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
יוצקים מרק. מתבלים בשמיר, מלח, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מערבבים בתפוחי אדמה, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שתפוחי אדמה רכים אך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
הסר וזרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת על אש בינונית, ומטגנים את הפטריות 5 דקות, עד להשחמה קלה. מערבבים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בקערה קטנה, לערבב את חצי חצי קמח וקמח עד חלקה. מערבבים לתוך המרק כדי להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מקשטים כל קערת מרק עם שמיר טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק