מרק פלפל אדום קלוי עם עצי ברוקולי פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכי לחנות ותקני שום, לחם, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פסטו: טוסט השקדים במחבת על אש בינונית, משליך, עד מוזהב קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הברוקולי למים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים ומעבירים את מי הקרח כדי להתקרר, ואז לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מעבירים את הברוקולי למעבד המזון עם השקדים; מוסיפים את הבזיליקום, השום ו-1/2 כפית מלח ודופק כדי להכין בצק עבה. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
( 23)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מוסיפים את הפרמזן והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
8
להעביר את הפסטו לקערה ולחץ על ניילון לעטוף ישירות על פני השטח; להפריש עד מוכן לשימוש.
שים את הפלפלים על תבנית אפייה צלייה, מפנה, עד חרוך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
להעביר לקערה, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד 5 דקות. לקלף את הפלפלים עם האצבעות תחת מים זורמים; להשליך את הגבעולים והזרעים. בערך לקצוץ את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מוסיפים את הסלרי, גזר, כרישה ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 7 דקות. מערבבים את הקורנית ופלפלים אדומים קלויים. לדחוף את הירקות לצד אחד של הסיר; מוסיפים את רסק העגבניות לצד השני ומבשלים, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך הירקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף את מרק עוף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך, כ 30 דקות. מחית עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל בקבוצות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
חותכים את הלחם לצורות עץ באמצעות חותך עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
17
מעבירים לתבנית אפייה וטוסט בתנור עד פריך, כ 6 דקות. מצקת את המרק לקערות.