קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מרק קרם אספרגוס

מרק קרם אספרגוס
ניתן להכין את המתכון של מרק קרם אספרגוס תוך שעה ו-10 דקות בערך . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 8 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 368 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אם יש לכם טימין, סלרי, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק קרם אספרגוס , מרק קרם אספרגוס ומרק קרם אספרגוס .

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. ממלאים קערה בינונית במי קרח מומלחים. עובדים ב-2 קבוצות, מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומבשלים עד לריכוך, כ-4 דקות לכל מנה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את האספרגוס לקערת מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז. שומרים 7 1/2 כוסות מנוזלי הבישול.
3
פורסים דק 18 קצוות האספרגוס על האלכסון ושומרים לקישוט המרק. קוצצים את שאריות האספרגוס לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים, מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב בכף עץ, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
יוצקים פנימה את נוזל בישול האספרגוס השמורה ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה מתמדת. קושרים את הפטרוזיליה, התימין ועלה הדפנה יחד עם חתיכת חוט מטבח ומוסיפים למרק. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מערבבים פנימה את האספרגוס הקצוץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
10
הסר והשליך את צרור עשבי התיבול. עובדים בקבוצות, מעבירים את תערובת האספרגוס לבלנדר ומטגנים למחית חלקה. בעזרת מסננת מעל קערה גדולה, מסננים את מרק האספרגוס. מחזירים את המחית לסיר ומחממים שוב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מקציפים את השמנת הכבדה, הוורמוט והמלח לתוך המרק ומתבלים בפלפל. מחלקים בין קערות מרק חמות, מפזרים על כל מרק את קצות האספרגוס השמורים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ורמוטורמוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-La Marca עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לה מרקה
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.