ניתן להכין את המתכון של מרק קרם אספרגוס תוך שעה ו-10 דקות בערך . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 8 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 368 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אם יש לכם טימין, סלרי, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק קרם אספרגוס , מרק קרם אספרגוס ומרק קרם אספרגוס .
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. ממלאים קערה בינונית במי קרח מומלחים. עובדים ב-2 קבוצות, מוסיפים את האספרגוס למים הרותחים ומבשלים עד לריכוך, כ-4 דקות לכל מנה. בעזרת כף מחוררת מעבירים את האספרגוס לקערת מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז. שומרים 7 1/2 כוסות מנוזלי הבישול.
3
פורסים דק 18 קצוות האספרגוס על האלכסון ושומרים לקישוט המרק. קוצצים את שאריות האספרגוס לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים, מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב בכף עץ, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
יוצקים פנימה את נוזל בישול האספרגוס השמורה ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה מתמדת. קושרים את הפטרוזיליה, התימין ועלה הדפנה יחד עם חתיכת חוט מטבח ומוסיפים למרק. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
הסר והשליך את צרור עשבי התיבול. עובדים בקבוצות, מעבירים את תערובת האספרגוס לבלנדר ומטגנים למחית חלקה. בעזרת מסננת מעל קערה גדולה, מסננים את מרק האספרגוס. מחזירים את המחית לסיר ומחממים שוב על אש בינונית.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-La Marca עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.