מרק תפוחי אדמה גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה גבינה. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, מים, מרק עוף דל נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה גביני, מרק גבינה ברוקולי תפוחי אדמה, ו מרק מוקרם, גביני תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
מפזרים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב תערובת בצל כל הזמן.
מוסיפים תפוחי אדמה, חלב, מרק, ו 1/2 כוס מים למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מופחת שומן גבינת צ ' דר חדה ופלפל אדום טחון; לבשל 2 דקות או עד גבינה נמסה, ערבוב לעתים קרובות. למעלה כל מנה באופן שווה עם 1 1/2 כפיות בצל ירוק קצוץ.