מרק תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק בצל תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה ובצל באביב, ו מרק בצל, תפוחי אדמה וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בשמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל וסוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 45 עד 50 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מפזרים בצל בקמח ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים מרק עוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5
מוסיפים תפוחי אדמה מטוגנים ו-2 כוסות מים. להפחית את החום נמוך, להוסיף טימין הבא 3 מרכיבים, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשה
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מערבבים גבינה וחצי; לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני 5 דקות או עד גבינה מותכת.