מרק תפוחי אדמה כרישה
מרק תפוחי אדמה כרישה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 266 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בערך 3, חמאה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה וכרישה, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קוצצים את הכרישה לחתיכות קטנות.
בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מוסיפים את הכרישה וקמצוץ כבד של מלח וזיעה במשך 5 דקות. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הכרישה הם מכרז, כ 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מרק הירקות, להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, בעדינות ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים, כ 45 דקות.
כבה את החום ורוטב את התערובת עם בלנדר טבילה עד חלקה. מערבבים את השמנת הכבדה, חלב חמאה, ופלפל לבן. לטעום ולהתאים תיבול אם תרצה.
מפזרים עירית ומגישים מיד, או צמרמורת ומגישים קר.