מרק תפוחים-ערמונים עם קרוטונים פטרוזיליה
מרק תפוח-ערמונים עם קרוטונים פטרוזיליה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 89 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, סלרי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק ערמונים עם קרוטונים מרווה שאור, מרק ערמונים עם פטרוזיליה מטוגנת, ו מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. כאשר הוא קצף, מוסיפים שמן זית, שאלוט, סלרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים תפוחים ומרווה, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים ערמונים, מרק, מים ומיץ תפוחים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחים וסלרי רכים, כ 15 דקות.באמצעות בלנדר, מרק פירה בקבוצות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים מקושטים בקרוטונים.שיוך משקאות: אריק בורדלטה סידרה דוקס, צרפת. סיידר תפוחים תוסס זה מנורמנדי הוא מבחינה טכנית מחוץ יבש, אבל זה טעם די יבש ורמת המתיקות תהיה מושלמת למרק. ואכן, סיידר יש כמה nuttiness לגעת על ערמונים ו zip חומצה מספיק לשחק להפליא עם קרוטונים. בנוסף, הקרבונציה תהיה ניגוד נעים למרק השמנת.