מרקיזה שוקולד לבן ותותים
שוקולד לבן & תות marquise עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אצבעות ספוג, ציפוי סוכר, תותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: שוקולד מרקיזה, שוקולד מרקיזה, ו המרקיזה שוקולד האולטימטיבי.
הוראות
קו 1.2 ליטר כיכר פח עם שכבה כפולה של סרט נצמדות המאפשר לו להפתיע את הקצוות. סדר שורות של אצבעות ספוג, widthwise, על פני הבסיס.
מפזרים באופן שווה עם מיץ תפוזים 3 כפות.
שים שוקולד בקערה חסינת חום עם החמאה. מיקרוגל על בינוני במשך 1-2 דקות, בעדינות ערבוב באמצע.
קרם להקציף עם 1 כף סוכר הדובדבן עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. מקפלים את השוקולד המומס עד מעורב באופן שווה.
בחר תותים בגודל 8-10 אפילו. כפית חצי מתערובת השוקולד לתוך פח, ואז לשים תותים נבחרים במורד מרכז הפח, לחיצה למטה בעדינות. כף מעל קרם שוקולד הנותרים להחליק את החלק העליון. קיפול דבק תלוי מעל המרקיזה. צמרמורת לפחות 24 שעות, רצוי 2 ימים במקרר עד שנקבע.
שקול 250 גרם של התותים הנותרים, בערך לקצוץ אותם ולשים את מעבד המזון עם 2 כף סוכר זיגוג 1 כף מיץ תפוזים. בליץ עד חלקה, ולאחר מכן לחץ דרך מסננת בסדר כדי להסיר את הזרעים. צמרמורת עד צורך.
כדי לשרת, להסיר את המרקיזה ולחתוך לפרוסות עבות.
מגישים עם רוטב תות וכמה תותים שמורים.