קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז

ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז
ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, עלה דפנה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם בולונז, ניוקי בולונז אופים, ו ניוקי בולונז עם תרד.

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לחמם 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים בשר בקר וחזיר; מבשלים 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
חזירחזיר
3
הסר בשר מחבת, וקריר מעט. דק קוצצים בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחבת חום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פורצ ' יני, שיני שום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
6
מוסיפים בשר קצוץ, חלב, 3/4 כפית מלח, עגבניות ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. לחשוף ולבשל 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטרוזיליה וקורנית; מבשלים 15 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
בשרבשר
חלבחלב
מלחמלח
7
כדי להכין את הניוקי, מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים תפוחי אדמה ב 400 במשך 1 1/2 שעות או עד הסוף; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו; לגרוף את עיסת. השליכו עורות. עיסת מאש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
10
מניחים 4 כוסות פירה בקערה גדולה, הזמנה הנותרים פירה לשימוש נוסף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
11
להוסיף 1 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, חלמונים ביצה 4 כוסות פירה, ומערבבים לשלב. ללוש עד חלקה (כ 2 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
12
מחלקים בצק ל 6 מנות. לעצב כל חלק לתוך חבל באורך 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
חותכים כל חבל לתוך 10 (1 אינץ') חתיכות; לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), באמצעות האגודל או האצבע המורה, לגלגל את חתיכת הבצק במורד הקוצים של מזלג משוריין קל (ניוקי יהיה רכסים בצד אחד ואת indention בצד השני).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצקבצק
גלולגלול
14
מניחים ניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
16
הוסף חצי ניוקי; לבשל 3 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה אל פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
17
הסר ניוקי מבושל עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי לא מבושל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
18
מגישים מיד עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
19
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

מרכיבים

1קילוגרםאפיית תפוחי אדמהאפיית תפוחי אדמה1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץבשר בקר, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץ794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץגזר קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ11אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס מיובש קצוץ פטריות פורצ'יני (אודות1/3 כוס מיובש קצוץ פטריות פורצ'יני (אודות2largesחלמוניםחלמונים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות גבינת פרמזן מגוררתכפות גבינת פרמזן מגוררת0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץבשר חזיר, גזוז וחתוך לחתיכות 2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוץ טרי או 1 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1 כפית טימין מיובש11 קילו קישואים,2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1גלון1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.