ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, עלה דפנה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם בולונז, ניוקי בולונז אופים, ו ניוקי בולונז עם תרד.
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לחמם 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בשר בקר וחזיר; מבשלים 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקר
חזיר
3
הסר בשר מחבת, וקריר מעט. דק קוצצים בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מחבת חום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פורצ ' יני, שיני שום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
גזר
סלרי
בצל
6
מוסיפים בשר קצוץ, חלב, 3/4 כפית מלח, עגבניות ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. לחשוף ולבשל 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטרוזיליה וקורנית; מבשלים 15 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
פטרוזיליה
טימין
בשר
חלב
מלח
7
כדי להכין את הניוקי, מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים תפוחי אדמה ב 400 במשך 1 1/2 שעות או עד הסוף; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו; לגרוף את עיסת. השליכו עורות. עיסת מאש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
10
מניחים 4 כוסות פירה בקערה גדולה, הזמנה הנותרים פירה לשימוש נוסף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
11
להוסיף 1 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, חלמונים ביצה 4 כוסות פירה, ומערבבים לשלב. ללוש עד חלקה (כ 2 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
תפוח אדמה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
12
מחלקים בצק ל 6 מנות. לעצב כל חלק לתוך חבל באורך 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
13
חותכים כל חבל לתוך 10 (1 אינץ') חתיכות; לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), באמצעות האגודל או האצבע המורה, לגלגל את חתיכת הבצק במורד הקוצים של מזלג משוריין קל (ניוקי יהיה רכסים בצד אחד ואת indention בצד השני).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
בצק
גלול
14
מניחים ניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
הוסף חצי ניוקי; לבשל 3 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה אל פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
17
הסר ניוקי מבושל עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי לא מבושל הנותרים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.